Crescendo CVO

Centrum voor volwassenenonderwijs

SEARCH

Goedkope software. Bestel je software aan voordelige prijzen.

Voor wie?

Elke officeel ingeschreven cursist kan aan onderwijsvoorwaarden software aanschaffen. Je dient op het moment van de aankoop ingeschreven te zijn voor een opleiding.

Hoe doe je dit?

  • Zorg dat je in het bezit bent van je studentennummer, je studentenkaart of je inschrijvingsformulier. Surf naar de website Academicshop en kies daar de gewenste producten.
  • Om je bestelling te kunnen doorvoeren, zal je je moeten registreren en bewijzen dat je effectief bent ingeschreven. Dit kan je doen door je studentennummer te geven, of een scan van je studentenkaart of inschrijvingsformulier te sturen.
  • Na het uitvoeren van de betaling, zal de software/hardware opgestuurd worden of via een download ter beschikking gesteld worden.

 

Gratis alternatief?

Ben je tevreden met een minder volledige versie van de kantoorsoftware Word, Excel, Powerpoint of OneNote, dan kan je gebruik maken van de gratis Microsoft Office online. Dit kan na het aanmaken van een gratis Microsoft account . Zowel het aanmaken, opslaan als raadplegen van documenten gebeurt op die manier via een browser naar keuze.

Naar boven