Crescendo CVO

Centrum voor volwassenenonderwijs

SEARCH

Handverzorging

Een verzorgd voorkomen begint bij verzorgde handen. Je kan wonderen verrichten voor jezelf of je vrienden en familie verwennen met je heilzame kunsten. Je kan er ook mee aan de slag in een schoonheidsinstituut of wellnesscentrum. Je kan zelfs je eigen zaak starten.

De opleiding

De opleiding is een pakket met twee delen: "Basiskennis van de hand" en "handverzorging".

In het eerste deel krijg je met "weefselleer" en "anatomie van de hand" een stevige theoretische basis.Je leert huid- en nagelaandoeningen herkennen en je voert voorbereidende massagetechnieken en behandelingen uit.

In het deel "handverzorging" leer je hoe je nagels moet knippen en vijlen volgens esthetische en verzorgende principes. Je leert nagels en nagelriemen deskundig weken en vormgeven. Je gaat nagels polieren, reinigen en vakkundig lakken. Ook krijg je meer inzicht in het gebruik van handscrubs en -maskers.

Een gedetailleerd overzicht van wat je in deze module leert, vind je in de opleidingsfiche Schoonheidsspecialist.

Wanneer?

Van 6 februari 2018 tot 16 juni 2018. 
Je volgt elke dinsdag les van 18u00 tot 22u05 (niet tijdens de schoolvakanties).

Waar?

Crescendo CVO
Campus Louis Zimmer

Predikherenlaan 18
2500 Lier

Ligging en bereikbaarheid

Prijs

Je betaalt €120,00 inschrijvingsgeld.
Daarnaast koop je zelf de basismaterialen aan. Bij de start van de lessen vertelt de lesgever je welke materialen je nodig hebt.

Meer weten?

 

Schrijf je nu in!

Kom langs in ons secretariaat in Lier en schrijf je onmiddellijk in. Schrijf je nu in want voor deze bijzondere opleiding is het aantal plaatsen beperkt.

Ligging en openingsuren

Naar boven