Crescendo CVO

Centrum voor volwassenenonderwijs

SEARCH

Initiatie gelaatsverzorging

Deze module is er voor iedereen die een hele stap verder wil gaan dan een lippenstift en wat poeder. "Initiatie gelaatsverzorging" is een module in de opleiding "Schoonheidsspecialist". Je kan ermee aan de slag in je eigen zaak, als medewerker in een wellnesscentrum of gewoon thuis.

De opleiding

Na deze module kies je voor elk huidtype de juiste gelaatsverzorging. Je beheerst de massagetechnieken voor het gelaat en je weet raad met cosmetische producten en apparaten. Je kan mogelijke huidproblemen herkennen en je stemt de behandeling erop af.

Ga je aan de slag in een schoonheidsinstituut of wellnesscentrum, dan kom je gelijk ook alles te weten over hoe je klanten onthaalt en informeert. Je gaat deontologisch om met gevoelige informatie en je werkt volgens de veiligheids-, gezondheids- en milieuvoorschriften.

Een gedetailleerd overzicht van wat je in deze module leert, vind je in de opleidingsfiche Schoonheidsspecialist.

Wanneer?

Van 8 februari 2018 tot 21 juni 2018.
Je volgt elke donderdag les van 18u00 tot 22u05 (niet tijdens de schoolvakanties).

Waar?

Crescendo CVO
Campus Louis Zimmer

Predikherenlaan 18
2500 Lier

Ligging en bereikbaarheid

Prijs

Je betaalt €120,00 inschrijvingsgeld.
Daarnaast koop je zelf de basismaterialen aan. Bij de start van de lessen vertelt de lesgever je welke materialen je nodig hebt.

Meer weten?

 

Schrijf je nu in!

Kom langs in ons secretariaat in Lier en schrijf je onmiddellijk in. Schrijf je nu in want voor deze bijzondere opleiding is het aantal plaatsen beperkt.

Ligging en openingsuren

Naar boven