Crescendo CVO

Centrum voor volwassenenonderwijs

SEARCH

Mode

Kleuradvies geven, sieraden, modieuze hoeden of kleren maken voor jezelf, je familie en je kinderen is creatief, ontspannend, voordelig én “in”.

Wie weet wil je wel, als je echt helemaal door de modemicrobe gebeten wordt, een eigen zaak(je) starten!

In Crescendo CVO Mechelen, leer je onder begeleiding van ervaren en gedreven leerkrachten op korte tijd patronen tekenen en jurken, broeken, blouses, jassen, mantels, kinder- en babykleding, hoeden, sieraden etc. maken.

Een vooropleiding heb je absoluut niet nodig. Tijdens de lesmomenten leer je stap voor stap alle knepen van het vak en maak je al van in het begin mooie, originele en draagbare stukken.

Als je een eigen zaak wil starten, kun je deze opleiding aanvullen met een cursus bedrijfsbeheer. Zo heb je binnen de kortste tijd de nodige vorming en voldoe je bovendien aan alle eisen opgelegd door de vestigingswetgeving. 

 

Lingerie

In deze module leer je de juiste maten nemen, verwerf je inzicht in het patroon, maak je uitgebreid kennis met de verschillende materialen en de specifieke naai- en afwerkingstechnieken die nodig zijn om tot een passende en mooi afgewerkte set te komen. 

Pagina's

Naar boven