Crescendo CVO

Centrum voor volwassenenonderwijs

SEARCH

Verkoop

Je bent gefascineerd door verkoop en alles wat daarbij komt kijken. Je bent klantgericht, vriendelijk, organiseren en communiceren zijn jouw ding. De sector is op zoek naar geschikte kandidaten zoals jij. Kies je voor de opleiding Polyvalent verkoper, dan verhoog je je kansen op de arbeidsmarkt.

Je leert klanten informeren en overtuigen, verkooptechnieken, conflicten en klachten correct afhandelen, diefstalpreventie, kassa bedienen, administratieve en logistieke productbehandelingscyclus, organisatie van de distributiesector en verkopen in een e-commerce omgeving.

Met een stage leer je de kneepjes van het vak op de werkvloer.

De polyvalent verkoper kan in verschillende settings functioneren: franchise, geïntegreerde winkel, traditionele bediening, zelfbediening, e-commerce, … De polyvalent verkoper functioneert steeds onder verantwoordelijkheid en begeleiding van een leidinggevende.

De opleiding Polyvalent verkoper vormt tevens een opstap naar de kwalificaties van operationeel manager en strategisch manager.

Behaal je diploma secundair onderwijs door deze opleiding te combineren met Aanvullende algemene vorming bij het Centrum voor Tweedekansonderwijs!

Naar boven