Image

Basismodule Digitale Fotografie 1

Tijdens de eerste basismodule staat het leren kennen van de camera en haar instelmogelijkheden centraal. Daarnaast worden de belangrijkste fotografische principes rond scherpstellen, belichting en beeldcompositie één voor één behandeld. Je leert deze principes en technieken omzetten naar de correcte camera-instellingen, zodat je op een succesvolle manier de gewenste foto kan maken.

Dankzij een gestructureerde foto-analyse leer je op een genuanceerde manier naar het werk van bekende fotografen kijken. Tevens maak je kennis met het nabewerkingsprogramma Adobe Lightroom CC. Twee lesmomenten kunnen verplaatst worden naar een ander moment en een andere locatie.

tarieven

Inschrijving module "Basismodule Digitale Fotografie 1"
€90.00

De kostprijs van de cursushandleiding is niet inbegrepen.

voorkennis

Er is geen fotografische voorkennis vereist.

Je kan best vooraf de handleiding van je camera grondig doornemen. Om een vlotte communicatie en uitwisseling van digitale documenten en foto’s toe te laten is een gedegen basiskennis van de computer sterk aan te raden.

vereisten

Een camera van het type:

DSLR: Digital Single Lens Reflex of MIL: Mirrorless Interchangeable Lens, ook wel ‘systeemcamera’ genoemd, waarvan het objectief verwisselbaar is.

Voor een meer gedetailleerd overzicht van de vereisten waaraan de camera moet voldoen, kan je vooraf terecht bij het secretariaat of tijdens de eerste les bij de leerkracht.

contact

Mechelen
Ikrame El Nassire
ikrame.el.nassire@cvo-crescendo.be

Heist-op-den-Berg
Sonia De Keersmaecker
ikrame.el.nassire@cvo-crescendo.be

Lier
Evy Maes
evy.maes@cvo-crescendo.be

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy