Image

Basismodule Digitale Fotografie 2

Je maakt kennis met een aantal boeiende genres in de fotografie: landschaps- en panoramafotografie, portretfotografie, reportage- en straatfotografie komen één voor één aan bod.

Verder leer je een aantal specifieke technieken kennen en gebruiken om aantrekkelijke foto’s te realiseren binnen deze genres. Aan de hand van korte presentaties leer je samen met je medecursisten het leven en werk van professionele landschaps-, reportage- en portretfotografen kennen.

Je zet je eerste pasjes in een fotostudio en je leert in een gecontroleerde omgeving te kijken naar licht, de interactie van licht met zijn omgeving te begrijpen en te spelen met licht en schaduw. Je bouwt meer ervaring op met Adobe Lightroom CC en je maakt kennis met het nabewerkingsprogramma Adobe Photoshop CC. Drie lesmomenten kunnen verplaatst worden naar een ander moment en een andere locatie.

tarieven

Inschrijving module "Basismodule Digitale Fotografie 2"
€90.00

De kostprijs van de cursushandleiding is niet inbegrepen.

voorkennis

Je bent geslaagd voor de basismodule Digitale Fotografie 1 of gelijkwaardig via ingangsproef.

vereisten

Een camera van het type DSLR of MIL.

Een stabiel, driebenig statief waarbij de camera, onafhankelijk van andere bewegingsvlakken of -richtingen, kan geroteerd worden in een horizontaal vlak.

Het Adobe fotografielidmaatschap: Lr CC en Ps CC. Voor een meer gedetailleerd overzicht van de vereisten waaraan de camera en/of het statief moeten voldoen, kan je vooraf terecht bij het secretariaat of tijdens de eerste les bij de leerkracht.

contact

Mechelen
Ikrame El Nassire
ikrame.el.nassire@cvo-crescendo.be

Heist-op-den-Berg
Sonia De Keersmaecker
ikrame.el.nassire@cvo-crescendo.be

Lier
Evy Maes
evy.maes@cvo-crescendo.be

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy