Image

Webdesign met WordPress 2

In deel 1 van de cursus WordPress leerde je een website installeren zowel op de lokale computer als op internet. Je leerde teksten en afbeeldingen invoeren en zorgen voor een goede opbouw en structuur van de website. Je leerde ook hoe je plug-ins moet installeren om je website extra functionaliteiten mee te geven.

In deel 2 diepen we deze materie verder uit en zorgen we voor een mooie lay-out van onze website. Via de plug-in Elementor zetten we deze lay-out,zonder al te veel technische kennis, volledig naar onze hand. Daarnaast beschikt WordPress 5.0 sinds begin december 2018 ook over een nieuwe manier van pagina-aanmaak via de teksteditor Gutenberg. Dit vergt echter enige aanpassing, maar de gelijkenissen met Elementor zullen snel merkbaar zijn. Meertaligheid is een vraag die vele websitebouwers krijgen en hiervoor heeft WordPress enkel interessante plug-ins die de nodige aandacht krijgen in deze lessenreeks. Uiteraard diepen we verdere kennis omtrent databank, FTP en de meer algemene zaken van goed webdesign dieper uit.


Vervolgmodule:
Webdesign met Wordpress 3

In de derde module wordt dieper ingegaan op het voorbereiden van inhoud om te gebruiken in de website.

Traject Webcontent

Deze module is het tweede deel van de vier modules uit het traject Webcontent, dat sinds enkele jaren in voege is via nieuwe opleidingsprofielen. Elke module wordt bekrachtigd met een deelcertificaat. Het vervolmaken van alle modules leidt tot het certificaat Webcontent.

Klik hier voor de uurroosters per lesplaats.

tarieven

Inschrijving module "Een eenvoudige webomgeving maken"
€90.00

Daarbij komt een beperkt bedrag voor verplicht leermateriaal.

voorkennis

“Aan de slag met ICT” en “E-communicatie, internet en online diensten” of slagen in de vrijstellingsproef  en ook "Een eenvoudige webomgeving aanmaken" (= Webdesign met WordPress 1)

contact

MECHELEN
Ikrame El Nassire
ikrame.el.nassire@cvo-crescendo.be

HEIST
Sonia De Keersmaecker
sonia.dekeersmaecker@cvo-crescendo.be

TERVUREN - HOEILAART
info.tervuren@cvo-crescendo.be

ZAVENTEM
Kevin Heyse
kevin.heyse@cvo-crescendo.be

Uurrooster

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy