Image

Arabisch Breakthrough 1 (niveau 1) 

Het Modern Standaard Arabisch is de officiële taal van ruim 20 landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, van Marokko in het Westen tot Irak in het Oosten, en van Syrië in het Noorden tot Soedan in het Zuiden. Het Arabisch alfabet telt 28 karakters die worden geschreven van rechts naar links. De schrijfwijze van de karakters is afhankelijk van de positie in het woord.

Heb je zin om in het Arabisch goededag te kunnen zeggen en in het Arabisch een gesprek te voeren met je buren, familie of collega´s ? Je zal er versteld van staan wat je al kan na het eerste jaar !

In de lessen zal je naast het alfabet ook een basis dagelijks Arabisch leren, woorden en korte zinnen om je in verschillende situaties uit te kunnen drukken en te begrijpen wat anderen zeggen.

Wij spreken, schrijven, lezen en luisteren naar teksten over alledaagse onderwerpen (zich voorstellen, begroeting, familie, iets op de markt kopen, eten en drinken bestellen, jouw stad en buurt beschrijven …), cijfers, basis grammatica en zinsbouw in het Arabisch.

Klik hier voor de uurroosters per lesplaats.

tarieven

Inschrijving module Arabisch Breakthrough 1 (niveau 1) 
€ 180.00

Kopieën
€15.00

voorkennis

Geen voorkennis vereist

contact

MECHELEN
Carla Goossens
carla.goossens@cvo-crescendo.be

Uurrooster

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy