Image

Duits Breakthrough (niveau 1) 

Al heel snel zal je je behoorlijk kunnen uitdrukken. Je zal al na enkele lesuren in staat zijn om je in het Duits verstaanbaar te maken. Je leert de woordenschat en de basisgrammatica op een heel communicatieve manier. Je vertrekt daarbij telkens vanuit een levensechte situatie. 

Jezelf en anderen voorstellen, je werk en andere dagelijkse bezigheden, vakantie en vrijetijdsbesteding, je woning, de weg vragen, bekende plaatsen en bezienswaardigheden situeren, een (telefonische) afspraak maken en die eventueel annuleren, het uur vragen of geven, boodschappen doen, de prijs vragen en betalen, tellen, een recept begrijpen, over het weer praten, op café of restaurant gaan, over je gezondheid en gevoelens vertellen en naar de dokter gaan. 
Op het programma staan naast enkele proeverijen ook enkele Duitstage songs, een Duitse film en een aantal online clips of filmpjes (ARD, ZDF, ORF). 
Indien er voldoende belangstelling is, organiseert je leerkracht een uitstap naar een Duitstalige stad. De voorbije schooljaren bezochten we Aken, Bonn en Eupen/Monschau.

Klik hier voor de uurroosters per lesplaats.

tarieven

Inschrijving module Duits Breakthrough (niveau 1) 
€ 180.00

Boek
Studio 21: A1 Das Deutschbuch
€33.00 

voorkennis

Geen voorkennis vereist

contact

MECHELEN
Peggy De Moor
peggy.de.moor@cvo-crescendo.be

TERVUREN
secretariaat Tervuren
info.tervuren@cvo-crescendo.be

Uurrooster

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy