Image

Duits Threshold 1 (niveau 3) 

Tijdens de lessen word je via concrete taalhandelingen ondergedompeld in de cultuur en de geschiedenis van de Duitstalige landen. Er staan ook Duitse songs en een Duitse film op het programma. Je leert de grammatica op een interactieve manier. Je vertrekt vanuit situaties die uit het  leven gegrepen zijn. 
Over uitvindingen en producten praten, aangeven welke producten je regelmatig gebruikt en waarom, een recept uitleggen, zeggen wat mensen verbindt, je talenbiografie voorstellen, een doel aangeven, iets meer over een foto of een gebeurtenis vertellen, een probleem schetsen, raad geven, over het verschil tussen mannen en vrouwen, discussiëren over het verschil tussen mannen en vrouwen en de daarbij horende clichés, over relaties en relatieproblemen vertellen, over een werkongeval spreken en een bericht hierover schrijven, over je schooltijd en je beroep praten, realistische en onrealistische wensen formuleren, het klimaat, klimaatproblemen en het weer bespreken, gedragsregels, gemaakte fouten en gebeurtenissen in het verleden becommentariëren, het over de verschillende levensfases hebben, hoop, angsten en dromen uiten, migratie en migratieproblemen bespreken, meer te weten komen over Europa, de Europese instellingen en de Europese politiek, je eigen eisen en commentaar formuleren en een korte voordracht hieromtrent houden.  Indien er voldoende belangstelling is, organiseert je leerkracht een uitstap naar een Duitstalige stad.

Klik hier voor de uurroosters per lesplaats.

tarieven

Inschrijving module Duits Threshold 1 (niveau 3) 
€ 180.00

Boek
Studio 21: B1 Das Deutschbuch
€35.00

voorkennis

De module Duits Waystage (niveau 2) al gevolgd hebben of door middel van een instapproef bewijzen dat je de basiscompetenties al beheerst.

contact

MECHELEN
Peggy De Moor
peggy.de.moor@cvo-crescendo.be

TERVUREN
secretariaat Tervuren
info.tervuren@cvo-crescendo.be

Uurrooster

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy