Image

You're hired!

Deze opleiding werd niet ingepland in het schooljaar 2019-2020. Als je echter interesse hebt om Engels voor op het werk te volgen, kan je dit doorgeven aan Anna Selga Feixas of Nathalie Ketelbuters. Als er voldoende kandidaten zijn, zullen we deze opleiding dan alsnog opstarten.

Engels is en blijft een belangrijke tweede taal op de werkvloer. Er wordt vaak op je werk van je verwacht dat je een aardig mondje Engels spreekt. Met deze opleiding kan je in no time de hoofdzaken van vertrouwde onderwerpen in gesproken en geschreven teksten begrijpen die geregeld opduiken in je werksituatie.

Op het einde van de opleiding Engels Professioneel Bedrijfsgericht R2 kan je de hoofdzaken begrijpen van vertrouwde onderwerpen in gesproken en geschreven teksten die geregeld opduiken in je werksituatie. De voorwaarde is wel dat de onderwerpen in klare standaardtaal zijn geformuleerd. Je kan je ook uit de slag trekken in de meeste situaties die zich voordoen op het werk of met betrekking tot de werksituatie. Je bent ook in staat een eenvoudige en samenhangende tekst te produceren die verband houdt met je werk. Bovendien kan je werkervaringen en gebeurtenissen op de werkplaats beschrijven en je plannen en opvattingen bondig toelichten.

Crescendo CVO heeft ervoor gekozen om de verschillende modules binnen deze opleiding in gecombineerd onderwijs aan te bieden. Dit zijn contacturen die worden aangevuld met zelfstandige opdrachten die thuis kunnen worden afgewerkt. Op die manier kan je zelfstandig aan je taken werken op je eigen ritme en op het moment dat dit het beste past in je planning. De communicatie in het kader van de afstandstaken gebeurt via het elektronisch leerplatform Smartschool. Bij de start van het schooljaar wordt een korte Smartschoolopleiding voor nieuwe cursisten voorzien.

WAAR

Mechelen campus Vaartdijk

CONTACT

Anna Selga (coördinator)
anna.selga.feixas@crescendo-cvo.be

Nathalie Ketelbuters (coördinator)
nathalie.ketelbuters@crescendo-cvo.be

CERTIFICAAT

Voor elke module waar je voor slaagt, krijg je een deelcertificaat.

Een modulair aanbod op jouw maat

Image

Deze opleiding werd niet ingepland in het schooljaar 2019-2020. Als je echter interesse hebt om Engels voor op het werk te volgen, kan je dit doorgeven aan Anna Selga Feixas of Nathalie Ketelbuters. Als er voldoende kandidaten zijn, zullen we deze opleiding dan alsnog opstarten.

Deze thema's komen aan bod

Kennismaking, onthaal en afspraken

Vergaderen en bedrijfsgegevens

Marketing en verkoop

Boekhouding en financiën

Image

JOUW TOEKOMST!

Nog niet klaar met studeren?

Deze opleiding kan aangevuld worden met een heleboel leuke vervolgopleidingen.

Op weg naar een carrière in de bedrijfswereld? Bekijk dan zeker ons aanbod van opleidingen in verkoop en logistiek! Met je kennis van Engels en een bedrijfsgerichte opleiding zal je een aantrekkelijke werknemer zijn voor vele internationale bedrijven.
De opleiding Engels bestaat uit verschillende niveaus. Je kan dus na elke module een vervolgopleiding volgen om je Engels te perfectioneren.
Ambieer je een polyglot te worden? Kies een extra taal uit ons aanbod van meer dan 10 talen.

Carrièremogelijkheden

Bij Crescendo CVO staat jouw toekomst centraal. Deze opleiding biedt je een mooi toekomstperspectief:

Een goede beheersing van de Engelse taal staat mooi op je CV. Veel internationale bedrijven verwachten dat je het vlot spreekt. Met andere woorden deze opleiding is in het algemeen een mooie toevoeging aan je profiel!
De toeristische en maatschappelijke sectoren bieden ook mooie kansen aan mensen die vlot Engels spreken.

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@crescendo-cvo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy