Image

Vous êtes embauché!

Deze opleiding werd niet ingepland in het schooljaar 2019-2020. Als je echter interesse hebt om Engels voor op het werk te volgen, kan je dit doorgeven aan Anna Selga Feixas of Nathalie Ketelbuters. Als er voldoende kandidaten zijn, zullen we deze opleiding dan alsnog opstarten.

Frans is en blijft een belangrijke tweede taal op de werkvloer. Er wordt vaak op je werk van je verwacht dat je een aardig mondje Frans spreekt. Met deze opleiding kan je dans un clin d'œil onderwerpen in gesproken en geschreven teksten begrijpen die geregeld opduiken in je werksituatie.

Je leert in deze opleiding efficiënt communiceren en adequaat reageren in concrete situaties op de werkvloer. Je basisstructuren van het Frans worden opgefrist en ingeoefend. De opleiding is praktijkgericht en biedt taalcoaching zowel in de klas als op afstand.

Wij hebben ervoor gekozen om de verschillende modules binnen deze opleiding in gecombineerd onderwijs aan te bieden. Dit zijn contacturen die worden aangevuld met zelfstandige opdrachten die thuis kunnen worden afgewerkt. Op die manier kunnen onze cursisten zelfstandig aan hun taken werken op hun eigen ritme en op het moment dat dit het beste past in hun planning. De communicatie in het kader van de afstandstaken gebeurt via het elektronisch leerplatform Smartschool. Bij de start van het academiejaar voorzien we een korte Smartschoolopleiding voor alle nieuwe cursisten.

WAAR

Mechelen campus Vaartdijk
Zaventem campus Atheneum

CONTACT

Anna Selga (coördinator)
anna.selga.feixas@crescendo-cvo.be

Nathalie Ketelbuters (coördinator)
nathalie.ketelbuters@crescendo-cvo.be

CERTIFICAAT

Voor elke module waar je voor slaagt, krijg je een deelcertificaat.

Een modulair aanbod op jouw maat

Image

Deze opleiding werd niet ingepland in het schooljaar 2019-2020. Als je echter interesse hebt om Frans voor op het werk te volgen, kan je dit doorgeven aan Anna Selga Feixas of Nathalie Ketelbuters. Als er voldoende kandidaten zijn, zullen we deze opleiding dan alsnog opstarten.

Deze thema's komen aan bod

Kennismaking, onthaal en afspraken

Vergaderen en bedrijfsgegevens

Marketing en verkoop

Boekhouding en financiën

Image

JOUW TOEKOMST!

Nog niet klaar met studeren?

Deze opleiding kan aangevuld worden met een heleboel leuke vervolgopleidingen.

Op weg naar een carrière in de bedrijfswereld? Bekijk dan zeker ons aanbod van opleidingen in verkoop en logistiek! Met je kennis van Frans en een bedrijfsgerichte opleiding zal je een aantrekkelijke werknemer zijn voor vele internationale bedrijven.
De opleiding Frans bestaat uit verschillende niveaus. Je kan dus na elke module een vervolgopleiding volgen om je Frans te perfectioneren.
Ambieer je een polyglot te worden? Kies een extra taal uit ons aanbod van meer dan 10 talen.

Carrièremogelijkheden

Bij Crescendo CVO staat jouw toekomst centraal. Deze opleiding biedt je een mooi toekomstperspectief:

Een goede beheersing van de Franse taal staat mooi op je CV. Veel internationale bedrijven verwachten dat je het vlot spreekt. Met andere woorden deze opleiding is in het algemeen een mooie toevoeging aan je profiel!
De toeristische en maatschappelijke sectoren bieden ook mooie kansen aan mensen die vlot Frans spreken.

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@crescendo-cvo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy