Image

Frans Threshold 2 (niveau 4) 

In deze en volgende modules word je een onafhankelijke gebruiker van het Frans. De verworven basisvaardigheden worden herhaald en verder uitgediept. De woordenschat wordt aanzienlijk uitgebreid met nieuwe woordvelden, maar ook met synoniemen, spreekwoorden en dergelijke, zodat je je steeds genuanceerder in het Frans kunt uitdrukken.

We maken o.a. een reis door de wondere wereld van de zintuigen, je leert hoe je een telefoongesprek voert, je verwoordt je mening over kunst en cultuur, gevoelens, geluk, bijgeloof, ecologie, enzomeer. Het grammaticale aspect wordt evenmin verwaarloosd, maar is nooit een doel op zich. De grammatica is altijd functioneel en sluit nauw aan bij de behandelde thema’s. 
Een goede groepssfeer bevordert de spreekdurf. Via pair-work, groepsdiscussies en klasgesprekken verwerf je steeds meer zelfvertrouwen en durf je uiteindelijk zelfs een korte presentatie in het Frans te geven voor je medecursisten. 
Via teksten, audio-visuele fragmenten en liedjes kom je steeds meer te weten over Franse (eigen)aardigheden. Jaarlijks wordt er ook een filmavond geprogrammeerd. Behoren eveneens tot de mogelijkheden: een Frans etentje (al dan niet zelf bereid), een geleide stadswandeling, conversatietafels met native speakers of elke andere culturele activiteit die zich aanbiedt.

Klik hier voor de uurroosters per lesplaats.

tarieven

Inschrijving module Frans Threshold 2 (niveau 4) 
€ 180.00

Boek
Voyages 3 édition internationale, livre de l'élève
 

voorkennis

De module Frans Threshold 1 (niveau 3) al gevolgd hebben of door middel van een instapproef  bewijzen dat je de basiscompetenties al beheerst.

contact

MECHELEN
Peggy De Moor
peggy.de.moor@cvo-crescendo.be

TERVUREN
secretariaat Tervuren
info.tervuren@cvo-crescendo.be

HEIST-OP-DEN-BERG
Sonia De Keersmaecker
sonia.dekeersmaecker@cvo-crescendo.be

ZAVENTEM
Kevin Heyse
info.zaventem@cvo-crescendo.be

Uurrooster

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy