Image

NT2 Effectiveness mondeling 4.1

In Effectiveness (richtgraad 4) benader je steeds dichter het taalgebruik van een moedertaalspreker Nederlands. Je leert vlot, correct en genuanceerd te communiceren met Nederlandstaligen.

Als je hulp wilt bij je zoektocht naar een taalstage, vrijwilligerswerk of vragen hebt in verband met het volgen van een opleiding of na je NT2 module graag verder wilt studeren, kan je een afspraak maken met de trajectbegeleider. Dat kan je doen door contact op te nemen met Matthias Vienne.

Klik hier voor de uurroosters per lesplaats.

tarieven

Inschrijving Effectiveness mondeling 4.1
€ 72.00
Boek af te spreken met leerkracht
€ 40.00
Cursusmateriaal
€ 5.00

voorkennis

Je hebt module Vantage 3.1 behaald.

Meld je aan bij het Agentschap voor Integratie & Inburgering (https://www.integratie-inburgering.be/nederlands-leren)
Je hebt een doorverwijsformulier nodig van het Agentschap van Integratie & Inburgering om te kunnen starten.

contact

MECHELEN
Matthias Vienne


Image

Wat leer je? 

In deze module wordt er vooral geoefend op spreken en luisteren. Aan de hand van relevante en uitdagende spreek- en luisteroefeningen word je getraind om vlot, adequaat, spontaan en nauwkeurig te communiceren zonder dat je op het eerste gezicht al te veel naar woorden moet zoeken. Op het einde van de module ben je in staat om het Nederlands moeiteloos, soepel en doeltreffend te gebruiken voor sociale, educatieve en professionele doeleinden. Je kan helder, goed gestructureerd en gedetailleerd praten over complexe onderwerpen. De taaltaken spelen in op domeinen en rollen die voor jou relevant zijn.

Image

Uurrooster

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy