Image

Russisch Threshold 4 (niveau 7)  

Droom je ervan om door de Russische steden en de uitgestrekte natuur te reizen? Ben je fan van Dostoevskiy, Tolstoy of Tchaykovskiy en wil je je verdiepen in de Russische taal en cultuur? Of moet je vaak helder, correct en professioneel communiceren met Russische klanten of partners voor je job? Dan ben je hier in Crescendo aan het juiste adres!

Na afronding van deze module heb je een voldoende beheersing van de woordenschat en taal om op hoog niveau gesprekken voeren. Je volgt zonder problemen moeilijke toneelstukken en films en kunt goede brieven, rapporten of artikels schrijven. Je leert in deze module met de taal om te gaan in de meest verschillende gesprekssituaties. Dialogen, vragencarrousels, presentaties geven, interviews afnemen, je mening formuleren – het zijn maar een aantal van de didactische werkvormen die zeker aan bod zullen komen. Je zal thuis voelen wanneer je Rusland bezoekt!

Klik hier voor de uurroosters per lesplaats.

tarieven

Inschrijving module Russisch Threshold 4 (niveau 7)
€180.00

Boek
nog te bepalen

voorkennis

De module Russisch Threshold 3 (niveau 6) al gevolgd hebben of door middel van een instapproef tijdens de eerste les bewijzen dat je de basiscompetenties al beheerst.

contact

MECHELEN
Carla Goossens
carla.goossens@crescendo-cvo.be

Uurrooster

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@crescendo-cvo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy