Image

Vervaardiging interieurelementen plaatmateriaal

In deze module leer je enkelvoudige vrijstaande interieurelementen vervaardigen zoals een bureauelement, dressoir, schoenkast, tafel … Er wordt vertrokken vanuit een vrijstaand element het welke niet in relatie staat met andere delen of gehelen. Deze elementen worden overwegend vervaardigd uit plaatmateriaal (hpl, melamine, fineer …), de verschillende soorten plaatmateriaal, beslag en afwerkingsvormen kunnen hierbij aan bod komen. 
De nadruk wordt gelegd op het vervaardigen, het samenstellen en het afwerken van het element. Je leert hierbij zijn eigen werkzaamheden te plannen, en een logische werkvolgorde aan te houden. Hierbij wordt rekening gehouden met de actuele vereisten, waar oog voor kwaliteit en een degelijke afwerking centraal staan. Er wordt veel aandacht geschonken aan de veiligheid, gezondheid, hygiëne, transport en opslag van goederen alsook het welzijn en de kwaliteit.

tarieven

Inschrijving modules "vervaardiging interieurelementen"
€180.00

Grondstofkosten
€ 147.00

Cursusmateriaal
€ 2.00

Werkpak en veiligheidsschoenen

voorkennis

De modules "werkvoorbereiding houtbewerking" en "machinale houtbewerking"  al gevolgd hebben of door middel van een instapproef tijdens de eerste les bewijzen dat je de basiscompetenties al beheerst.

contact

MECHELEN
Cindy Moons
cindy.moons@cvo-crescendo.be

LIER
info.lier@cvo-crescendo.be

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@cvo-crescendo.be | +32 15 41 30 45 | © 2019 Crescendo CVO - Privacy