Image

Een kwaliteitslabel voor je toekomstige werkgever

Het gebruiken van dienstencheques zit in de lift! Daarom zal de vraag naar huishoudhulp nog verder stijgen. Ook de vergrijzing van de bevolking heeft een invloed op de vraag naar huishoudhulp.
De opleiding huishoudhulp is een korte opleiding die zich voornamelijk richt naar laaggeschoolden en allochtonen. Binnen de tewerkstellingssector wordt vaak geen ervaring gevraagd wat de kwaliteit van de huishoudhulpen niet ten goede komt. Voltooi je onze opleiding Huishoudhulp dan behaal je een certificaat, het kwaliteitslabel voor jouw toekomstige werkgever!

De opleiding Huishoudhulp is een éénjarige opleiding die bestaat uit 7 modules. Op het einde van de opleiding loop je stage.

WAAR

Zaventem campus Zaventem

CONTACT

Kevin Heyse (secretariaat Zaventem)
info.zaventem@crescendo-cvo.be

CERTIFICAAT

Voltooi je de opleiding Huishoudhulp met succes, dan behaal je het certificaat Huishoudhulp.
Slaag je voor een module, dan ontvang je hiervan een deelcertificaat.

Een modulair aanbod op jouw maat

Crescendo CVO biedt verschillende modules op maat aan. Of je nu een absolute beginner of juist helemaal ervaren bent, we hebben voor jou de ideale module. Deze modules worden gegeven door gedreven leerkrachten die jou alle kneepjes van het vak leren. Neem dus gerust een kijkje en kies de module die bij jou past!

Image

De lessen gaan door op dinsdag van 18:00 tot 21:45.

Deze thema's komen aan bod

Communiceren
Je leert de klant correct en helder te informeren en duidelijk te communiceren.
De privacy van de klant te respecteren.

Opdrachten uitvoeren
Je leert vloeren en meubliar te onderhouden; kleding en ander textiel te onderhouden; te koken en te strijken.

Afspraken maken
Je leert met de klant afspraken te maken over de opvang van de kinderen; de klant te helpen bij zijn dagelijkse activiteiten of een bezoeker te onthalen 

Professionele ontwikkeling
Je leert veilig, milieubewust en hygiënisch te werken conform de wettelijke bepalingen.

Image

JOUW TOEKOMST!

Carrièremogelijkheden

Bij Crescendo CVO staat jouw toekomst centraal.

Het gebruiken van dienstencheques zit in de lift! Daarom zal de vraag naar huishoudhulp nog verder stijgen. Ook de vergrijzing van de bevolking heeft een invloed op de vraag naar huishoudhulp. 
Binnen de tewerkstellingssector wordt vaak geen ervaring gevraagd wat de kwaliteit van de huishoudhulpen niet ten goede komt. Voltooi je onze opleiding Huishoudhulp dan behaal je een certificaat, het kwaliteitslabel voor jouw toekomstige werkgever!

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@crescendo-cvo.be | +32 15 41 30 45 | © 2020 Crescendo CVO - Privacy

[cs_content_seo]#mc_embed_signup{background:#4C5553; clear:left; font:14px calibri; width:100%;} /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */ SNEL NAAR OpleidingenInschrijvenVoor de cursistCrescendo CVOContact   FAQKwaliteitsontwikkelingPersVacaturesSmartschool VESTIGINGEN Baal DuisburgEverbergHeist-op-den-bergHoeilaartKeerbergenKraainemLier Mechelen Overijse Sterrebeek Tervuren Tremelo Vilvoorde Wezembeek-Oppem Zaventem Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@crescendo-cvo.be | +32 15 41 30 45 | © 2020 Crescendo CVO - Privacy[/cs_content_seo]